Мангуш  
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2022 » Лютий » 28 » УВАГА! Шановні батьки, любі діти!
09:31
УВАГА! Шановні батьки, любі діти!

Шановні батьки, любі діти!

Доводимо до вашого відома, що з 27.02.2022 з 17.00 години вечора до 08.00 години ранку вводиться комендантська година на території Мангушської громади. Протягом цього часу мешканцям необхідно утриматися від виходу на вулицю!

Нагадуємо правила особистої безпеки!

Категорично забороняється відвідувати лісосмуги, пересуватися грунтовими стежками, бути серед поля, на ставку, у лісі - можуть бути заміновані місця, встановлені розтяжки.

Категорично забороняється підходити, підіймати, брати в руки, приносити додому будь-які невідомі предмети, які можуть бути вибухонебезпечними!

Будь- яка іграшка, мобільний пристрій, планшет, коробка цукерок, сумка, коробка, запальничка тощо , які "нібито хтось випадково загубив" на вулиці (на лавці, на дворі, під дверима...) можуть нести смертельну небезпеку! Ні в якому разі дитина не повинна їх брати в руки! За можливістю відійти на безпечну відстань, та сповістити дорослих про "знахідку"!

Категорично забороняється дітям самостійно вступати у будь-який контакт з військовими! Забороняється робити дописи у соціальних мережах про події у місці проживання: можливі пересування військ, коментувати вибухи, встановлювати геолокацію, повідомляти стороннім особам своє місце знаходження, особисті дані!

Шановні батьки!

Ми впевнені, що кожна родина вже потурбувалася про безпечне місце знаходження під час можливої повітряної загрози або обстрілів! Ще раз проговоріть з дитиною про порядок дій під час загрози життю. Намагайтеся не залишати дитину вдома одну. Не відпускайте гуляти на вулицю без власного нагляду. Створіть вдома щиру, спокійну атмосферу, у якій дитина буде відчувати себе впевнено. Передивіться, за можливістю, улюблені кінострічки, почитайте книжки, казочки малечі, пограйте з ними у настільні ігри... Все це допомагає мінімізувати стан тривожності у дитини.

Пам'ятайте, що ми всі - одна родина і кожен може у будь- яку хвилину звернутися або надати допомогу!

Миру нам усім, спокою та впевненості! Завжди з вами на зв'язку! З повагою, педагогічний колектив та адміністрація закладу освіти!

Просмотров: 215 | Добавил: Mangus_School | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
Вхід на сайт
Календар
«  Лютий 2022  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28

Copyright Мангуська ЗОШ №2 © 2024