Мангуш  
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2019 » Грудень » 20 » Неймовірний святковий тиждень – неймовірні зустрічі та знайомства!
16:17
Неймовірний святковий тиждень – неймовірні зустрічі та знайомства!

Неймовірний святковий тиждень – неймовірні зустрічі та знайомства!

Ранок 20 грудня у Мангуській ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 обіцяв подарувати приємні сюрпризи! Учні 4-х та 5-х класів , у святковому вбранні, з власноруч виробленими янголятами з солодощами, вітальними яскравими листівками, побажаннями щастя та здоров’я, новорічними поробками, чекали чарівну гостю – справжню ФЕЮ! І ось, на традиційній лінійці, де зазвичай вітали переможців шкільних спортивних змагань, усі помітили надзвичайну пані з лагідною посмішкою! Це була ФЕЯ – президент Міжнародного благодійного фонду «Сильні духом» Рівіль Кофман (м.Київ), яка зворушливо звернулася до учнів зі словами вдячності за багаторічну співпрацю школи з Фондом, який опікується підтримкою та лікуванням більше ніж 700 онкохворих дітей з усієї країни. Вже протягом п’яти років у нашій школі двічі на рік проходять благодійні ярмарки, частина коштів з яких йде дітям школи з особливими потребами , а частина – онкохворим діточкам, якими опікується Фонд.

Шановній гості був вручений Сертифікат на суму 1500 грн, які будуть переведені на рахунок Фонду.

Але справжні чудеса тільки починалися…

Довгоочікувана мить зустрічі для учнів 4-5-х класів настала. У неймовірному вбранні Фея –Рівіль провела з ними «Урок добра» у рамках VIII Всеукраїнської благодійної акції «Назустріч мрії».

Фея розповіла дітям проникливу історію виникнення бажання допомагати дітям з важкими формами хвороби. До цього її підштовхнули очі маленького хлопчика, якого везли батьки у потягу до Києва на лікування, але який не знав про свій страшний діагноз та вірив у чудеса, на відміну від самої Рівіль, яка теж їхала на лікування та почула страшну звістку, що їй вже ніхто не допоможе…

Саме у той вечір вона прийняла рішення наостанок встигнути зробити якомога більше добрих справ для таких діточок… Зранку вона вже була у тій самій клініці та запропонувала свою допомогу у образі Феї, яка творить дива та дарує настрій на одужання маленьким пацієнтам клініки…

Дійсно кажуть, що той, хто дарує свої серце людям, обов’язково отримає від долі надзвичайний дарунок. І цим дарунком стало одужання самої Рівіль, яке через деякий час з великим дивуванням констатували ті самі лікарі!

Фея продемонструвала відеоролик про дитячій реабілітаційний центр «Казковий світ», у якому білочка на гілці збирає папірці з дитячими мріями, золоті рибки посміхаються відвідувачам, чарівні цукерки з бубликами дарують здоров’я…

Далі Фея розповіла дітям притчу про хлопчика, який був дуже невдячний, та який змінився завдяки доброму мишеняті та іншім звіряткам.

Також Рівіль запропонувала дітям взяти участь у благодійних акціях «Чарівна торбинка» та «Янголятка від Софійки». Діти дізналися, що Софія – дівчинка, яка за півтора року подарувала людям більше 10 тисяч власноруч зроблених паперових Янголят з побажаннями міцного здоров’я, щастя, любові, добра….

Наостанок учні з присутніми вчителями та директоркою зробили веселу та чарівну зарядку «Від тьоті Моті».

Заряд позитиву, добра, відкритості, натхненності на добрі справи отримали усі присутні.

Учні передали свої даруночки - поробки діточкам реабілітаційного центру, а особисто Феї подарували
на згадку чудові панно "Приазов'я" та "Мангуш" у формі грецької амфори.

Адміністрація школи висловлює щиру подяку президенту МБФ «Сильні духом» Рівіль Кофман за чудову зустріч та багаторічну співпрацю, виховання дітей у дусі добра, толерантності, вдячності, відкритості та взаємодопомоги!

 

Просмотров: 232 | Добавил: Mangus_School | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
Вхід на сайт
Календар
«  Грудень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Copyright Мангуська ЗОШ №2 © 2024