Мангуш  
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2017 » Жовтень » 27 » Історична година  «У війні палала Україна»
12:49
Історична година  «У війні палала Україна»

Історична година «У війні палала Україна» 
73 рік минув з часу визволення України від німецько-фашистських загарбників. Ця дата залишиться найсвітлішим спомином у серці кожного громадянина України. Адже саме Україна зазнала найбільших жертв і руйнувань у страхітливій Другій світовій війні.
У рамках відзначення 73-ї річниці визволення України від німецько-фашистських загарбників бібліотекарі Центральної районної бібліотеки разом з Будинком культури та кінофото мистецтва ім. Груби провели історичну годину «У війні палала Україна» .На заході були присутні старший інспектор ювенільної превенції майор поліції О.А.Тітішов, члени громадської організації Мангушська ліга майбутніх поліцейських, вихованці патріотичного шкільного гуртка « Сокіл - Джура», керівник гуртка ,заступник директора з виховної роботи Мангушської ЗОШ №2 О.В. Шиян.
У рамках історичної години бібліотекар Г.М.Парамонова розповіла учасникам заходу, про те що минають десятиліття народжуються і виростають нові покоління все менше залишається тих, хто пам’ятає злочини фашистів зі свого трагічного досвіду. Але в пам`яті народній ніколи не погасне подвиг тих, хто боровся і поліг за визволення рідної землі. Працівники будинку культури та кінофото мистецтва ім. Груби продемонстрували документальні фільми: « 70 років визволення України» , «28 жовтня-День визволення України», «Ніхто не забутий…», «Ми є тому, що їх немає». Голова Мангушської районної організації ветеранів війни і труда Л.А.Чернікова розповіла про визволення Приазов 'я, безсмертний подвиг Захара Галети.
У читальному залі оформлена книжкова виставка «Безсмертна слава у віках».
Вічна пам’ять усім, хто поліг за звільнення української землі, й тим, хто загинув. Слава воїнам-визволителям, підпільникам, партизанам, трудівникам тилу, які кували жадану Перемогу, що принесла визволення Україні та її народові!

Просмотров: 413 | Добавил: Mangus_School | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Вхід на сайт
Календар
«  Жовтень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Copyright Мангуська ЗОШ №2 © 2024